KULT-ART reprezintă una dintre organizațiile de referință ale Sucevei

O echipã de tineri ambițioși, creativi și plini de imaginație, interesați de cultură și de tot ceea ce este frumos în oameni și în ideile lor. Luptam pentru o societate “sãnãtoasã”, cu o identitate culturalã realã, verticalã și armonioasã.

Viziunea noastră este – o societate civilă puternică și unită, cu oameni responsabili, devotați, care își promovează interesele și valorile pentru binele comunității.

Mai mult decât atât, contăm pe faptul că zilnic avem motive pentru a ne face existenţa utilă, deci am hotărât să dăm o șansă grupurilor vulnerabile prin proiecte cofinanțate din Fondul Social European care susțin economia socială. Munca nu înseamnă corvoadă, ci libertate, iar oricine crede că e condamnat la subzistență, învață că economia socială e mai mult decât pregătire pentru o viață mai bună, este însăși viața. Asociația KULT-ART a înființat două structuri de economie socială, întreprinderi care îmbină arta cu utilitatea și cu caracterul social.

KULT-ART FUSION

KULT-ART ARTIZAN

Echipa

Deși suntem diferiți, avem o serie de elemente comune: armonia, energia, dorința de a reusi, determinarea de a lucra pentru  produse artistice și culturale  de calitate.

Viziune

Trezirea sentimentului de altruism în  societate și crearea unei comunitãți cultural-artistice armonioase.

Misiune

Misiunea noastra este de a oferi produse artistice și culturale de calitate, care se bazeazã pe principiul nediscriminãrii și care asigurã accesul și participarea egalã a tuturor cetãțenilor la educatie, muncă, artã și culturã, indiferent de rasã, grup, naționalitate, vârstã, sex, etnie sau religie.

KultArt-logo