E-Game este un proiect finantat de Uniunea Europeana prin programul Invatare pe Tot Parcursul Vietii prin Programul Grundtvig in cadrul caruia parteneri sunt: EURO-NET- Potenza/Italia, Asociatia Check In-Lisabona/Portugalia, Asociatia KULT-ART-Suceava/Romania, InEurope, o. s.-Praga/Cehia, The Discovery of Talents-Birminghan/Anglia, Kaunas Regional Innovation Center-Vilnius/Lituania, Sadala Welfare Society-Jogeva/ Estonia, Association M3 M-CUBE-Paris/Franta, SKAKISTIKOS OMILOS PANORAMATOS-Thesalonic/Grecia, Biedriba Pro Futuro-Riga/Letonia si KONYA UNIVERSITY AHMET KELESOGLU EDUCATION FACULTY-Konya/Turcia. Prin obiectivele sale proiectul si-a propus sa dezvolte un joc electronic animat, de integrare europeana, in care toti partenerii au intentionat sa implice atat adulti cat si tineri pentru a le permite sa lucreze ca grup.

 

 

Prima întâlnire pe proiect în Potenza, Italia – 22 – 25 Noiembrie – Prima intalnire pe proiect in Potenza- Italia

Prima intalnire in Potenza a constat in participarea tuturor partenerilor din proiect pentru a clarifica cat mai bine care sunt activitatile ce le revin fiecaruia. S-a discutat despre proiect, care sunt obiectivele si cum sa ajungem la rezultatele propuse. In decursul a doua zile s-au prezentat delegatiile venite si organizatiile pe care le reprezinta, s-a creat logoul proiectului si s-au luat urmatoarele decizii: fiecare dintre parener trebuie sa pregatesca 5 intrebari despre 3 tari pe care si le-au ales. In a doua zi a fost organizata si o vizita culturala in orasul Matera, unde a fost filmat „Patimile lui Iisus” regizat de Mel Gibson.

img1

img2

A II-a întâlnire de parteneriat în Birmingham, Marea Britanie, 21 – 24 Martie

La această întâlnirea din Anglia s-au prezentat drafturile produselor ce trebuiesc create în cadrul proiectului și anume: pliantul, afisul, tricoul, întrebările jocului. S-au stabilit care sunt variantele corecte și care sunt activitățile ce trebuies făcute până la următoarea întâlnire.

img3

A III-a  întâlnire de  parteneriat în Beja, Portugalia

img4

A IV -a întâlnire de parteneriat în Praga, Republica Cehă

O sesiune de corectare a întrebărilor pentru jocul E-GAME ce a avut loc la a IV-a întâlnire în Praga. Un oraș frumos, cu multă istorie și oameni prietenoși au găzduit acest proiect și partenerii lor.

img5

img6

A V-a întâlnire pe proiect în Riga, LetoniaTricourile realizate de către partenerul din România au fost finalizate și aduse la această întâlnire, iar partenerii au făcut fotografii.

img7img8

Întâlnirea finală de parteneriat de la Paris, Franța

img9

Mai mult informații cât și toate produsele create în cadrul acestui proiect le puteți găsi pe adresa proiectului: http://projectegame.eu/.

© 2013-2015 Kult-Art | Made by Contrast Design
Top
Follow us: