12803024_969355793130047_6524097157971552117_n

Tendinţa actuală de a împodobi casa cu tot felul de produse lucrate manual îşi are rădăcini încă de acum cel puţin cinci secole, ceea ce face ca străbunii să producă, în locuinţele proprii, obiecte realizate manual cu ajutorul materialelor reutilizabile, astfel încât să dea un plus de atracţie casei şi spaţiului. În prezent, arta manuală se redefineşte prin produse realizate de meşteri specializaţi, care aduc în lumină noi concepte de talent, în culori inedite pentru fiecare casă, însă, KULT-ART FUSION comercializează vase şi boluri, bijuterii şi accesorii din sticlă, obiecte solide, la cele mai mici tarife de pe piaţă.

glassfusion

Istoria artei manuale şi a lucrului cu sticla a prins mare drag la public şi la mediul social, pentru că un sistem bine pus la punct şi-a dorit să ofere o nouă şansă familiilor defavorizate sau persoanelor care nu îşi pot găsi un loc de muncă, prin oferirea unei îndeletniciri manuale: sticla. Acest produs pe care fiecare îl vede sub formă de bibelou, ornament, vase de bucătărie este extrem de greu de obţinut, mai ales că este nevoie de muncă şi de multă implicare.

Sticla fuzională care înveseleşte întreaga locuinţă

Cu ajutorul sticlei fuzionate fiecare mediu prinde culoare, prinde un simbol aparte, acolo unde mâna omului intervine pentru un plus de noutate. Până nu demult, domeniul de a face lucruri şi obiecte manuale era uitat, însă, KULT-ART FUSION a redefinit conceptul: „Oferim piese unicat clienţilor noştri care au prilejul de a se bucura de o sticlă elegantă în mai mulde moduri, atât pentru mediul exterior, cât şi pentru mediul interior, ceea ce ne facem să fim mândri de echipa pe care o conducem cu drag. Solicitările din partea clienţilor care îşi doresc piese din sticlă pictată pentru galerii de artă, mobilier, pentru trofee, suveniruri sau medalii ne aduc satisfacţii cât mai mari, mai ales că în cadrul nostru oferim sprijin pentru persoane din grupuril vulnerabile.” – dezvăluie managerul atelierului.

Excepţionalale produse din sticlă se ridică la un standard superior, de o calitate desăvârşită şi însoţite de un design natural, menit să lase loc de interpretări, motiv pentru care sunt din ce în ce mai căutate de către localnici, vizitatori şi clienţi online. Într-adevăr, toate aceste produse artizanat româneşti din sticlă sunt la loc de cinste în casele multora, pentru că au ajuns să se aprecieze aceste capodobere ca fiind individuale, îmbunătăţind aspectul casei.

Varietatea de produse din sticlă oferită clienţilor, în nuanţe incitante, culori calde, pot reprezenta un cadou ideal, un dar popular, pentru nunţi şi pentru aniversări speciale, ceea ce face ca preţul lor să fie destul de modic, în comparaţie cu alte produse regăsite pe piaţă. KULT-ART FUSION comercializează bijuterii, decoraţiuni, platouri, vase şi o mulţime de astfel de produse, confecţionate manual prin tehnici bine ştiute de către specialiştii în prelucrarea sticlei. De altfel, sticlarii sunt cei care dau formă produsului final, care poate fi după cerinţa clientului sau după imaginaţia proprie, astfel încât să se aducă un plus de sprijin grupurilor sociale, structurii economice şi locuinţelor individuale ale cetăţenilor.

DSC_3578 DSC_3589 DSC_3594

Reinventarea sticlei transparente cu ajutorul tehnicilor de ardere

Specialişti în a oferi imaginaţie vizuală şi artistică pe fiecare masă de bucătărie sau în fiecare vitrină autentică de resuaturant sau cofetărie, meşterii sticlari reinvestează sticla simplă, transparentă prin oferirea de noi obiecte de artă, într-un format cu totul aparte. „De la obiectul de artă în sine, până la farfuria de supă, platoul pentru prăjituri, ornamentele din flori de sticlă pentru decor, dar şi bijuterii şi alte accesorii de perete, le realizăm în cuptorul de sticlă, astfel încât să redefinim culoarea geamului, a unei simple sticle fără formă şi viaţă.”

Ideale pentru orice spaţiu, public sau privat, aceste produse unicat din sticlă pot prinde contur şi pot crea o atmosferă relaxantă, care să îndemne la veselie. Fiecare din acest decor de sticlă este personalizat de implicarea umană, pentru că oamenii sunt cei care dau forma finală produsului şi nu utilajele şi echipamentele moderne. Reinventarea cutiei de chibrituri, a cuptorului de copt cozonacii şi împletirea culorilor naturale creează ceea ce majoritatea îşi doresc să obţină: un mediu atemporal, un produs frumos, descris de cea mai mare măiestrie din lume.

Echipa de la KULT-ART FUSION se străduieşte să perfecţioneze paleta de culori îndrăzneţe pentru sticlă, pentru a oferi luxul. În atelierul de sticlă al Structurii de Economie Socială, KULT-ART FUSION, se topesc materialele prime, în cel mai curat mod, pentru a face sticla transparentă, pentru că atunci când se adaugă culoare se obţine cel mai minunat produs din sticlă.

Odată ce sticla prinde culoare, se pune la răcit şi se căleşte în procesul de recoacere, pentru a fi transmis clientului, ceea ce înseamnă că fiecare piesă este atent găurită, atent tăiată şi şlefuită, încât să nu existe niciun ciob imperfect. Din gama de produse, modele şi culori puse la dispoziţia clienţilor, oricine poate comanda un cadou ideal, un ornament pentru casă care să redea inspiraţia şi care să ofere mai mult decât implicarea oamenilor în realizarea de produse din sticlă.

În judeţul Suceava se pune mare accent pe introducerea persoanelor într-un mediu de lucru corect, astfel încât fiecare categorie socială să se bucure de implicare, iar KULT-ART FUSION este singurul comerciant care reuşeşte să facă acest lucru. În esenţă, un lucru obţinut prin tehnici manuale de ardere şi topire defineşte lucrul care merită toată atenţia din lume, motivul fiind unul destul de simplu: se aminteşte de activităţile şi pasiunilor străbunilor, care trebuie transmise de la o generaţie la alta.

12DSC_2452 DSC_2371 12799294_973192636079696_3431368750995815618_n

 

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

© 2013-2015 Kult-Art | Made by Contrast Design
Top
Follow us: