FotorCreated 2

KULT-ART Glass Fusion  este o cooperativă socială care desfășoară activităţi de prelucrare a sticlei prin fuziune.

Suntem o cooperativă socială, așadar principalul nostru obiectiv este incluziunea activă a grupurilor vulnerabile (persoane cu dizabilități, persoane de etnie rromă, persoane care trăiesc din venit minim garantat, familii monoparentale, familii cu mai mult de 2 copii) prin crearea de locuri de muncă, calificare, reinserţie pe piaţa liberă a muncii și dezvoltarea de servicii noi în cadrul SES (Structură de Economie Socială).

…dar asta nu e tot!

Cu toții lucrăm pentru satisfacerea nevoii de frumos, prin redefinirea artei sticlăriei.

sticla 017

Sticla fuzionată vă poate decora propria casă, afacerea sau chiar mediul în care trăiți. Suntem deschiși la colaborări cu agenți comerciali și zonali care au ca obiect de activitate comercializarea de produse de tâmplarie exterior și interior, pentru mobilier exterior, galerii de artă, instituții publice pentru trofee, medalii, suveniruri, proprietari de restaurante și terase, hoteluri, proprietari de pensiuni turistice sau instituții de învătământ (școli, grădinițe, institute sau universități).

rosia 032

sticla 058sticla 049

      Sticla fuzionată KULT-ART este rezultatul pasiunii a 8 persoane, un manager, 1 specialist prelucrare sticlă și coordoonare echipă sticlari, 1 specialist decorator produse de sticlă și 5 angajați persoane care aparțin grupurilor vulnerabile.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

© 2013-2015 Kult-Art | Made by Contrast Design
Top
Follow us: